Arxiu

ELISABET JANÉ, CINEMA AMB NADONS : «Es pot fer quasi tot amb ells»

Uuna de les primeres sessions de cine amb nadons d’Espanya, sinó la primera, tindrà lloc aquesta tarda a les 4, al cinema Imperial. Una quinzena de mares veuran la pel·lícula de Tintín, però totes i cada una d’elles anirà acompanyada del seu nadó de menys de 2 anys.
L’organitzadora de tan original iniciativa és la professora de català a l’Escola Industrial, cinèfila, ex-directiva de Cine Club Sabadell i amant de musicals i de Tarkovsky i Lars Von Trier, Elisabet Jané Gosset, 37. Tenir el Simó fa cinc mesos li ha canviat la vida.


Com es pot veure bé una pel·lícula amb un nen a braços que plora i es fa pipí?
Segurament no la veuràs al 100%. Per això amb cada nadó poden entrar dos adults. Mentre un canvia els bolquers l’altre pot veure la pel·lícula.
Així i tot…
Si m’assabento d’un 70% ja en tinc prou. Almenys farem el ritual d’anar al cinema i veure imatges en pantalla gran.
Només per mares?
I pares també, clar.
D’on surt una idea així?
El grup de mares que ens hem conegut al CAP en els cursos pre i post part ens vam adonar que des que vam tenir el fill ens costava molt anar al cine.
L’Imperial s’hi ha posat bé?
Molt bé. Vam demanar si ens deixarien una sala per nosaltres soles, amb llum en penombra, amb el so més baix, un lloc per canviar els nens i força espai per deixar-hi cotxets.
Déu n’hi dó les exigències.
Doncs el senyor Ramon Cortadellas que és un empresari molt obert i innovador ens va dir que sí de tot.

Comentaris
To Top