Arxiu

Sergio Muro fa una acció a L’Estruch

La sala Nauestruch (Agricultura, 88), dedicada a les arts performàtiques, inaugura avui a les 20h. una exposició sobre el Festival de Performance Saragossa 2010 «Out of mind» i tot seguit el director d’aquest certamen i del Ciclo FR-ACCION de la capital aragonesa, Sergio Muro, protagonitzarà una acció que porta per títol Running against the cierzo.
Artista, docent i gestor cultural amb més de 40 exposicions comissariades (entre elles la Retrospectiva a Luis Eduardo Aute al Centre d’Història, Ahmed Shahabuddin a la Sala Luzán, Una jirafa de Luis Buñuel a l’Acadèmia d’Arts i Ciències cinematogràfiques de Madrid i l’artista americana Heather Sincavage a la Galeria Calvo i Mayayo), Sergio Muro coordina el Festival Periferias i ha estat assessor cultural de la Candidatura de Saragossa com ciutat europea de la cultura 2016. A les seves performances combina l’humor i el happening amb la crítica

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top