Arxiu

Tot té un límit

Al “Cara a Cara” vaig llegir l’entrevista amb el senyor Carlos A. López en què parlava del gran recapte d’aliments que es va fer el passat cap de setmana (D.S. 26-11-11). I vaig quedar molt colpida pels testimonis directes que l’entrevistat exposava de persones que ho estan pasant tan malament; la situació és realment angoixant i afecta ja fins i tot a persones de Sabadell que no fa massa temps eran donants solidaris i ara es veuen en la necessitat d’anar a solicitar ajuda. Malauradament, la crisi es va estenent com una taca d’oli i no sabem on anirem a parar.
El que també em va sobtar és la frase del senyor Carlos A. López quan diu que “Volveremos a ver barracas”. I no ho entenc gens ni mica perquè, com llegim un dia i un altre, les entitats financeres tenen grans quantiats d’habitatges sense ocupar i, amb els desnonaments que fan de gent que, contra la seva voluntat, no pot pagar la hipoteca, cada dia tenen més pisos buits. Alguna cosa falla. Penso que bancs, caixes i polítics, que són els principals responsables  del que ens está passant, haurien de buscar solucions per evitar aquest desgavell que estem vivint i que pot portar a respostes indesitjades de sectors cada dia més amplis de la societat doncs tot té un límit i em sembla que ens hi estem apropant perillosament. I, si no són capaços de trobar solucions, que pleguin.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top