Arxiu

L’embalum de ‘La Caixa’

Senyors dirigents de ‘La Caixa’, ara que vostès estan tan identificats amb els bancs d’aliments amb què col.laboren arreu del país, crec que no han estat gaire encertats en muntar aquest enorme “mamotreto” sobre l’evolució humana al Passeig de la Plaça Major. Penso modestament que els moments que corren de crisi, amb famílies amb molts problemes per arribar a mig més (sí al dia 15), no hauria sigut més adient comprar aliments per les famílies necessitades de Sabadell, que cada dia n’hi ha més, en lloc de muntar aquesta obra sobre els orígens, amb els diners que costa aquesta “parafernàlia”.
Jo crec que aquest és el pensar de molta gent amb la qual hem comentat aquesta despesa, força inútil en aquests moments. ¿No  hauria sigut millor, almenys per mi, ajudar la gent necessitada que saber si els meus avantpassats eran un goril.la o un ximpanzé? Crec que cal pensar més amb el cap que amb el cor.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top