Arxiu

El Sant Vicenç salta altre cop al Youtube per felicitar el Nadal

Els Pastorets arrenquen al Sant Vicenç el 18 de desembre i després vindran la comèdia L’ull d’escala (el dia de Nadal), el Festival de Cançons Disney (a partir del 24 de desembre) i el gran concert de Nadal del pianista Adolf Pla (30 de desembre), sense oblidar el Festival de Nadal del Taller de Teatre.
Per a felicitar les festes i de passada atraure públic a aquesta atapeïda temporada nadalenca, el Grup de Teatre Sant Vicenç acaba de penjar a Youtube una simpàtica nadala gravada recentment a la Creu Alta amb la base musical de la cançó Mamma Maria del grup italià Ricchi e Poveri, convenientment adaptada per membres del grup APM (Amics, Pares i Mares del Taller de Teatre de Sant Vicenç) i gravada en vídeo per Xavier Soler, de Picol Films, sota la direcció musical de Xasqui Ten.
Hi han participat alumnes i monitors del Taller de Teatre i actors i actrius del Grup de teatre amb tècnics del Teatre Sant Vicenç. És el primer cop que ho fan però tenen el precedent del ‘lib-dub’ promocional del passat mes de febrer, amb més de 12.000 visites a Youtube.
Es pot veure el nou vídeo a l’enllaç http://www.youtube.com/watch?v=SzzLWvnOZsE o fàcilment fent al cerca per «Nadala 2011 Teatre Sant Vicenç».
Sembla que s’ho han passat molt bé: a més de les coreografies i quadres de pastors, hi surt un caganer amb tot detall. També es pot cantar com si fos un karaoke perquè inclou la lletra subtitulada.

Comentaris
To Top