Arxiu

El Sant Vicenç salta altre cop al Youtube per felicitar el Nadal

Els Pastorets arrenquen al Sant Vicenç el 18 de desembre i després vindran la comèdia L’ull d’escala (el dia de Nadal), el Festival de Cançons Disney (a partir del 24 de desembre) i el gran concert de Nadal del pianista Adolf Pla (30 de desembre), sense oblidar el Festival de Nadal del Taller de Teatre.
Per a felicitar les festes i de passada atraure públic a aquesta atapeïda temporada nadalenca, el Grup de Teatre Sant Vicenç acaba de penjar a Youtube una simpàtica nadala gravada recentment a la Creu Alta amb la base musical de la cançó Mamma Maria del grup italià Ricchi e Poveri, convenientment adaptada per membres del grup APM (Amics, Pares i Mares del Taller de Teatre de Sant Vicenç) i gravada en vídeo per Xavier Soler, de Picol Films, sota la direcció musical de Xasqui Ten.
Hi han participat alumnes i monitors del Taller de Teatre i actors i actrius del Grup de teatre amb tècnics del Teatre Sant Vicenç. És el primer cop que ho fan però tenen el precedent del ‘lib-dub’ promocional del passat mes de febrer, amb més de 12.000 visites a Youtube.
Es pot veure el nou vídeo a l’enllaç http://www.youtube.com/watch?v=SzzLWvnOZsE o fàcilment fent al cerca per «Nadala 2011 Teatre Sant Vicenç».
Sembla que s’ho han passat molt bé: a més de les coreografies i quadres de pastors, hi surt un caganer amb tot detall. També es pot cantar com si fos un karaoke perquè inclou la lletra subtitulada.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top