Arxiu

Un concert a quatre bandes

Els petits de la banda Kinsó van debutar en públic

L’auditori del centre cívic de la Creu Alta va acollir dissabte passat al migdia un concert protagonitzat per totes les formacions de vent de l’Escola de Música Creu Alta, que són la Banda Kinsó (petits), la Banda Vent Sonats (joves), la Banda Bufasons (adults) i el grup de clarinets.
Va obrir el concert la banda Kinsó, que, sota la direcció de Jordi Díaz, feia així la seva presentació pública. Per al seu debut van seleccionar un arranjament propi del tema Under the sea d’Alain Menken.
A continuació el grup de clarinets, també sota la direcció de Jordi Díaz, va interpretar Perpetum Mobile, de Johann Strauss.
La Banda Bufasons, dirigida per Mariona Sànchez va prendre el relleu a l’escenari amb quatre versions de temes molt coneguts: Hey Soul Sister, del grup Train, When I’m sixty-four, dels Beatles, Old time rock & roll, de Bob Seeger i el comiat amb Saw, de Michael Bublé.
Va tancar el concert la Banda Vent Sonats, també dirigida per la Mariona Sànchez, amb The Syncopated Clock, de Leroy Anderson i dos arranjaments molt celebrats pel públic que omplia l’auditori: el primer amb temes del grup ABBA i l’útim de Santana.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top