Ciutat

El poeta Josep-Ramon Bach presenta el nou llibre «L’enunciat» al Ventura

El poeta, narrador i dramaturg Josep-Ramon Bach (Sabadell, 1946) torna a l’espai FOC del Ventura avui dilluns (20.30h.) per presentar L’enunciat, un llibre publicar per Labreu Edicions (col·lecció Alabatre) on l’escriptor sabadellenc reuneix aforismes i sentències, reflexions poètiques, tot «disfressat de no-poesia, però que no pot evitar la seva essència poètica, esdevenint alhora diversió i sensació, també camí de reflexió, per al lector que, perdent-s’hi, s’hi trobi», en diu el text promocional.
I és que l’autor de Ploma Blanca (Poesia Oral Africana), L’Ocell Imperfecte (Premis de la crítica Serra d’Or i Cavall Verd) o els més recents poemaris Reliquiari, El laberint de Filomena (Premi Cadaqués a Rosa Leveroni) i Versions profanes, utilitza un format suposadament aforístic que amaga un delicat viatge a través de la ironia, a vegades disfressada de sentència i d’altres carregada d’una lírica de vegades delicada o també epigramàtica.
Bach aboca tota la seva saviesa poètica, i part de la vital, en passar per les reflexions sobre la pròpia creació,  i escampar-se cap al món de l’art en general, sense oblidar que hi ha coses que potser s’escapen a la poesia però que també mereixen, o permeten, el comentari aforístic que les acosta a la visió crítica del creador.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top