Arxiu

El Banc Sabadell Festival del Mil·lenni arrenca amb noves incorporacions

Anoushka Shankar

El principal patrocini del Banc Sabadell al Festival del Mil·lenni explica el gran i variat cartell de la present edició, que va obrir el Dúo Dinámico el passat dia 2 celebrant mig segle de carrera i que aquesta mateixa setmana reserva Anoushka Shankar (avui a L’Auditori de Barcelona, Sala Pau Casals; 21 hores), Moncho amb Una historia del bolero (demà al mateix lloc i hora) i, ja el dia 21, els cantants lírics Ainhoa Arteta i Josep Bros, amb el pianista Marco Evangelisti (Palau de la Música).
La filla i deixeble de Ravi Shankar arriba avui amb el seu sitar i el material de Traveller, disc que, amb la producció de Javier Limón, tendeix un pont entre el flamenc i la música índia, per cert gravat amb el cantaor sabadellenc Duquende al costat de figures com Pepe Habichuela i El Piraña.
El Banc Sabadell ha signat per quatre anys com a principal patrocinador del festival que impulsa la promotora Concert Studio amb Martín Pérez al capdavant.
Fins el mes d’abril de l’any que ve la llista de grans estrelles de la música en molts estils és interminable. Aviat hi passaran els murcians M-Clan, la canària Rosana (amb dos concerts al Palau per presentar ¡¡¡Buenos días Mundo!!!), María Dolores Pradera, Jane Birkin, Dani Martín, Ute Lemper, Maika Makovski, Adamo, Nacho Vegas, Vetusta Morla, Las Migas, Bebe, Antònia Font, Michael Nymann, Goran Bregovic, Sidonie…
El festival farà una petita però molt recomanable escala al Vallès, d’altra banda, ja que el teatre-auditori de Centre Cultural de Sant Cugat acollirà un dels dos concerts de la brasilera Adriana Calcanhotto.
Respecte a les últimes incorporacions, la francesa Camille s’ha confirmat pel 23 de maig per presentar el seu nou disc Ilo Veyou, mentre que El Consorcio evocarà 40 anys d’èxits el 21 de febrer.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top