Arxiu

2 Princeses Barbudes reinterpreten la música tradicional catalana

Són Helena Casas (cantant de Pomada i Conxita i il·llustradora) i el músic i tècnic de so Marc Marcé però junts es fan dir 2 Princeses Barbudes.
Amb aquest duo musical debuten amb Cançons i rimetes, un disc interpretat amb instruments de joguina –per això en diuen «música baixeta»– que conté versions molt personals de la música tradicional catalana,  recollida al llibre Folklore de Catalunya-Cançoner per Joan Amades  i que recreen «amb una estètica minimalista» i ritmes pop.
Aquest ambient «casolà i màgic» es trasllada avui a La Mirada Art de Butxaca, la nova galeria del carrer Raval de Dins, 16 (www.lamiradart.wordpress.com), on faran el concert de presentació d’aquest CD «per nens petits i grans». La cita és en horari infantil: les 6 de la tarda.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top