Arxiu

Rosa M. Sardà, T de Teatre, «Operetta» i «Luces de bohemia» a partir de gener

Foto: ESTEVE BARNOLA

A més d’avançar alguns horaris a les 9 del vespre, la segona meitat de l’actual temporada municipal a La Faràndula i el Principal aporta propostes com Call me Maria!, Sagarra dit per Rosa M. Sardà, Qui té por de Virginia Woolf?, la música a capella d’Operetta, el nou Delicades de T de Teatre o el Luces de Bohemia dirigit per Oriol Broggi.

Els cinc concerts de cambra de Joventuts Musicals al Principal s’obren el 20 de gener amb Les ombres errants, on el pianista Moisès Fernández tocarà Couperin, Chopin,  Schubert i una peça de Benet Casablancas mentre el pintor francès Daniel Enkaoua crearà en viu un paisatge de grans dimensions. A més, Le Tendre Amour –que inclou la sabadellenca Maria Hinojosa– presenta l’oratori en hebreu Esther, de C.G. Lidarti, el reputat Ludwig Trio torna el 30 de març i els pianistes Josep M. Almirón i Lluís Avendaño interpretaran Liszt i Debussy. Per cloure el cicle es va oferir el pianista –a més de regidor– Joan Manau per tocar de forma altruista amb el tenor Dalmau González peces de Händel, Strauss, Verdi i una tria d’autors russos.

El regidor de Cultura, Joan Carles Sánchez, diu que, davant la crisi, l’Ajuntament aposta per «fer un salt endavant» i pren com a exemple Mirna Lacambra i l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, que en l’actual situació han decidit programar amb ambició una Aida.
La comparació, que va traslladar a totes les entitats que no s’arronsen, va servir, dilluns passat al Principal, per presentar la programació de música i teatre que clourà la temporada de gener a juny.

D’altra banda, aquests dies els músics de l’Orquestra Simfònica del Vallès enregistren al Principal un disc amb obres del sabadellenc Josep Vinaròs que s’alternaran amb les ja gravades per la Cobla Simfònica Catalana. Una de les peces s’inclou al programa que aquesta formació oferirà al Principal el 29 de gener, sota la direcció de Marcel Sabaté i organitzat per Sabadell, més Música. El concert de música simfònica per cobla inclou obres de Toldrà, Oltra, Serra i la guanyadora del Certamen Musical «Ciutat de Sabadell», que es va donar a conèixer ahir a la nit: El vent de la nit, del jove compositor Xavier González Ranchal.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top