Arxiu

Suggerències cíviques

Com que, com diuen els nostres polítics, hem d’esforçar-nos per fer de Sabadell una ciutat amable, faig dues suggerències que em sembla poden ajudar a aconseguir-ho.
La primera és la de la neteja de places i carrers. Com que estem en dies de crisi i cal administrar molt bé els escassos recursos, penso que a l’Ajuntament no li ha quedat més remei que limitar els dies en què es fa aquest servei de neteja. I també que els sabadellencs tenim el deure de contribuir a pal.liar-ne els seus efectes embrutant menys i fent més bon ús de les paperes i contenidors de les escombraries, cosa que em sembla que no és pas demanar massa i que, a més, és un deure cívic. I estaria molt bé que es fes una campanya als centres educatius per conscienciar els joves en aquest aspecte.
La segona suggerència correspon a l’Ajuntament i té a veure amb la pudor que fan moltes clavegueres del Centre. No sé si tècnicament és o no gaire complicat evitar aquesta ferum, però seria convenient intentar-ho. He vist que algun bar que té taules a l’exterior fins i tot ha tapat les reixes de les clavegueres amb plàstics per evitar les pudors.
I també seria molt convenient que les persones que surten a fumar a la porta d’alguns establiments no tiressin les burilles al terra sinó que ho fessin a les clavegueres o bé als cendrers que hi hauria d’haver obligatòriament en aquest llocs.
Són petites coses que em sembla que no ens suposen pas cap gran esforç i que si es fessin contribuirien força a fer de Sabadell una ciutat cívica i, com diu l’alcalde, més amable.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top