Arxiu

«Fortuna Brevis» amb Il·lús Teatre

Nit d’estrena a la cafeteria Àgora del centre cívic de Sant Oleguer, com és tradició en aquestes dates, de la mà d’Il·lús Teatre en format de cabaret literari i música en directe. Des d’avui (22.30h.) es presenta Fortuna Brevis nou espectacle que articula els seus textos i cançons al voltant de l’atzar. Durant la funció, els actors i actrius «proposaren situacions en què hi intervé la sort, l’atzar, un factor omnipresent en la vida humana, que gira al voltant de tot allò que no es pot predir».
Dirigit i escrit per Jordi Fité, es veurà a l’Àgora també els dies 25, 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre, i l’1 de gener a les 22.30 hores (entrades a 15 euros). El protagonitzen Marta Tricuera, Sílvia Ricart, Josep Barceló i Carles Prats, amb els músics Miquel Tejada, Ferran Ugas, Guillem Barceló, Jan Fité i Marta Valero.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top