Arxiu

Les versions de «Cantem Disney», des d’avui al matí

Tot i que s’ha fet poca promoció, una de les novetats d’aquest Nadal al Sant Vicenç (Montllor i Pujal, 103) és un espectacle de versions per a tota la família, Cantem Disney, que arrenca avui a les 11 del matí i es repetirà a la mateixa hora els propers 26, 30, 31 de desembre i 7 i 8 de gener. És una col·laboració amb l’Associació Imaginarium que dirigeix Irene Garrido –del TTMU, artífex dels últims Rent i Una rossa legal– amb un cor d’una trentena llarga de nens i nenes. Entre els solistes figuren la pròpia Garrido junt amb Carlos Lecegui, Júlia Perich i Alajandro Ruz. Cantaran cançons d’El Rei Lleó, La bella i la bèstia, Peter Pan, Aladí i La Sireneta. El públic en podrà triar dues «a la carta».

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top