Arxiu

Paraulotes

La Triplet Dolls és una nina que diu paraulotes, que són una excrescència del llenguatge el mateix que el cos té les seves i que també les fan les nines perquè es pretén que els nens es familiaritzin el més ràpida i lúdicament possible amb els processos. “No vull que la meva filla aprengui paraulotes escoltant una nina’, diuen que ha dit una mare preocupada. Aquí és freqüent animar els nens a que diguin paraulotes que són més grans que ells, que han après a casa i se’ls riu la gràcia. I potser no les hagin escoltat en boca dels seus pares: les han après en horari infantil estant sols veient teleporqueria.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top