Arxiu

El Museu del Gas

Després de llegir l’entrevista que el D.S. va fer al senyor Pere Fàbregas, director de la Fundació Gas Natural-Fenosa, que ha obsequiat a la nostra ciutat amb un esplèndid museu, vaig decidir  visitar-lo. I no trobo paraules per explicar l’autèntica meravella que tenim ara a la Plaça del Gas. Deien que és el millor d’Europa en la seva especialitat i jo, després de passejar-hi, no en tinc cap dubte. Jo pensava que només hi trobaria algunes andròmines del passat, que n’hi ha i força interessants; però aquest museu és molt més que això, és també una exposició de l’actualitat tecnològica i una projecció del futur d’aquesta font d’energia. Vaig estar-hi una hora, però no n’hi ha prou, cal tornar-hi per fer la visita amb més calma.
Repeteixo que no tinc paraules per descriure com cal aquesta meravella, sols recomanar als que em llegeixen que hi vagin doncs val realment la pena. En l’entrevista el senyor Pere Fàbregas diu “Volem ser bons sabadellencs” i, a fe, que ho han demostrat: l’exposició en una sala de l’obra de l’arquitecte Juli Batllevell n’és una prova més.
Els sabadellencs hem d’a-grair a la Fundació Gas Natural-Fenosa que hagi pensat en ubicar a Sabadell una instal.lació d’aquesta envergadura que, sense dubte, contribuirà a prestigiar la nostra ciutat. Moltes gràcies.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top