Arxiu

En resposta a L’Evolució Humana

En referència a la secció d’El Carrer, del dia 28 de desembre, explicar que l’Ajuntament no ha pagat res perquè surti el seu logotip a la tanca on s’anuncia l’exposició de l’Evolució Humana sinó que forma part del conveni de col·laboració establert entre la corporació municipal i “la Caixa” que reverteix en tota la ciutadania i mitjançant el qual també es va posar el logotip de Comerç Centre.
Òbviament, en referència al segon comentari sobre la fotografia que, segons l’autor, estava previst posar a la tanca es tracta d’una falsedat absoluta que lamentem profundament. Per a futures ocasions, si l’autor, que ens consta que no és un periodista del D.S., requereix alguna informació estem a la seva disposició per donar-l’hi amb tot el rigor que una publicació com aquesta requereix.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top