Arxiu

Pàrquing al Vapor Cusidó

Amb aquesta carta vull adherir-me a la petició que van fer alguns veïns de la Creu alta perquè, el solar on hi havia hagut el Vapor Cusidó, al carrer del mateix nom, i que es va desplomar fa uns mesos, s’adeqüi per fer-hi un pàrquing gratuït. Com molt bé diuen els que han presentat la sol.licitud a l’Ajuntament, la zona de la Creu Alta és molt deficitària en places d’aparcament, fins i tot de pagament.
I com que, ara per ara, tal com està aturada la construcció a causa de la crisi econòmica, no crec que en aquell solar s’hi edifiqui, em sembla que, mentre esperem que arribin temps millors, els veïns de la Creu Alta, que sovint hem de donar voltes i més voltes amb el cotxe fins a trobar un forat on poder aparcar, agraïríem que l’Ajuntament accedís a la nostra petició, almenys fins que tingui diners per bastir-hi un equipament social.
A més, com que la crisi ens va deixant cada vegada més buides les butxaques, l’aparcament hauria de ser gratuït, el que també seria una manera de pal.liar la greu situació que tots plegats estem patint.
Jo confio que el nostre Ajuntament, presidit pel senyor Bustos, accedirà a la nostra raonable petició.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top