Arxiu

Sergi Rubió: «A cada rodatge continuo aprenent dels meus companys»

Marc Rius i Greta Fernández

Diu el realitzador Sergi Rubió que un curtmetratge té dues finalitats: és un «hobby car» o «una manera de vendre’t», de cara a fer un llargmetratge en el futur. Continuant amb la segona premissa, Rubió iniciarà el febrer el rodatge de La noia que respectes, que tindrà lloc a L’Estruch i diferents exteriors de la Creu Alta.

«Tots hem estat adolescents i ens hem enamorat», deixa anar Sergi Rubió, autor de Torrella, una vida pel cinema (muntat de nou el 2009), el documental-entrevista Bigas Luna: la mirada entomóloga (2008) i una desena llarga de curtmetratges.
L’amor adolescent, el d’un noi que s’enamora de la seva millor amiga i mostra com «els nois també plorem», centra la història de ficció de 20 minuts que explica a un nou curtmetratge, La noia que respectes, que comença a rodar el 10 de febrer a la sala gran de L’Estruch i completarà en diferents localitzacions de Sabadell encara pendents del permís filmació.
Aquesta petita «comèdia romàntica» de ficció, que Rubió considera «molt personal» perquè en gran part «està basada en les meves experiències», està protagonitzada pel sabadellenc Marc Rius (Joventut de la Faràndula, actualment gravant un nou projecte per TV3) i Greta Fernández (La Riera).
Rubió està «treballant colze a colze amb l’ajudant de direcció, Alba Giralt. «També és sabadellenca, vam estudiar junts a l’ESCAC, i cal destacar la seva entrada (per la porta gran) a la indústria, havent estat un dels 13 directors del llargmetratge Puzzled Love, que, entre altres guardons, va estar a la secció Zabaltegui de San Sebastián, programada a les sales de cinema de Rússia, estrenada al Canal +…», subratlla admirat.
A més, La noia que respectes compta amb fotografia de Gema Briones i amb el director artístic Helder Rego.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top