Arxiu

El CAP Centre

Quan el periodista li pregunta a l’alcalde Bustos: “Què troba a faltar en la feina feta els darrers anys?”, l’alcalde li respon: “Moltes vegades, per part d’alguns, el fet de valorar allò que tenim, i que és molt”.( D.S. Gaseta 2-12-11).
És cert que, en general, les persones semblen estar sempre més disposades a la crítica que a l’agraïment i a la paraula amable, llàstima. Per això crec que les paraules del nostre alcalde són ben oportunes i em donen l’ocasió de fer el meu agraïment col.lectiu que, sens dubte, se’l mereix sobradament.
Crec que som molts els usuaris del CAP Centre que valorem la tasca dels metges, les infermeres i el personal que atén els usuaris. I em va sorprendre que tan sols tres dels CAPs de Sabadell rebessin molt bones valoracions. Felicitem, per tant, aquest ambulatoris del nord de la ciutat, sens dubte s’ho mereixen, d’acord amb l’avaluació tècnica existent. I, com a usuària, em permeto afegir la meva particular valoració a la tasca del Cap Centre i als professionals que hi treballen. Moltes gràcies al metges, a les infermeres i a tot el personal que posa en seu bon saber i el seu cor a l’hora d’atendre els usuaris. Amb un somriure i sensibilitat- Encara que, ben pensat, tant de bo no els donem massa feina. Voldrà dir que ens cuidem i tenim bona salut!

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top