Arxiu

Les actuals Macedònia fan un concert de comiat en ‘petit comitè’ a Sabadell

Serà una petita actuació a dos quarts de 6 d’aquesta tarda a una cafeteria del Passeig, el Gringzing, amb només dos guitarristes. Però servirà a les cinc actuals cantants de Macedònia per repassar prop del públic el repertori dels darrers cinc anys. Un comiat sabadellenc pels amics.

No s’ha anunciat gaire, no ve tota la banda i només han preparat un repertori de 8 o 10 cançons, però l’actuació d’avui tindrà la gràcia de les distàncies curtes.
L’Aida, la Berta, la Laia, l’Èlia i la Clàudia, les cantants que han estat les «fruites» de Macedònia des de fa quasi cinc anys, passaran el relleu a la nova generació amb un concert al teatre-auditori del Centre Cultural de Sant Cugat el proper 20 de maig.
Però avui faran una mena de petit comiat a nivell sabadellenc amb aquesta actuació a la cafeteria Gringzing del Passeig de la Plaça Major,
a partir de les  17.30 hores.
«És un concert que ens ve molt de gust perquè les lletres de les cançons són un dels ingredients importants de Macedònia i aquí es podran escoltar tranquil·lament, sense soroll», comentava ahir Dani Coma, guitarrista i impulsor d’aquest projecte de Castellar del Vallès orientat al públic pre-adolescent. Ell i l’altra guitarrista Ferran Martín seran els dos músics que acompanyaran avui el quintet vocal.
En plenes festes nadalenques, també serà una bona ocasió per vendre exemplars del darrer disc de Macedònia. El grup va sorprendre recentment amb el llançament d’Els nens dels altres, una recull de versions de grups tant diferents com Els Amics de les Arts, Els Pets, Lax’n’Busto, The Who o La Oreja de Van Gogh, entre molts altres, que tenen el comú denominador que estan protagonitzats per nens o parlen d’alguna manera de la infància.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top