Arxiu

Macedònia omple el Grinzing amb només les veus i un ràdiocasette

Foto: E. Barnola

Malgrat l’aforament limitat de la cafeteria Gringzing, al Passeig de la Plaça Major, ahir no hi van haver cues, ni empentes ni públic al carrer sense poder entrar, cosa que podia haver passat degut a la popularitat del grup.
I és que Macedònia va optar per una assenyada discreció en anunciar el seu concert d’ahir a la tarda en ple centre de Sabadell. Això va beneficiar aquesta actuació íntima, tant íntima que, finalment, les cinc joves ‘fruites’ van cantar sense micròfon i els dos guitarristes van deixar els seus instruments a un racó, substituïts per un petit ràdiocasette que proporcionava la base musical de les cançons. Va ser un remei casolà al volum excessiu que hauria hagut de suportar un espai no preparat pels concerts.
Això no va restar atractiu al que era una mena de comiat de les actuals cantants de Macedònia a la ciutat abans de deixar el grup. El públic que omplia el cafè –els més petits asseguts al terra a primera fila– va seguir amb expectació i entrega la interpretació de cançons dels últims cinc anys, com Bombolla, que parla de afrontar en un família la pèrdua d’un ésser estimat, va presentar Dani Coma. O una altra sobre la «tipologia» de pares i mares, que convida a cadascú a identificar els seus.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top