Arxiu

Tornen Coloma i els Reis del ‘boogie’

Avui i demà la Blues & Boogie Reunion arriba a la 8a edició a la Nova Jazz Cava de Terrassa sota l’auspici del pianista de Sabadell Lluís Coloma, que compartirà tecles i bon rotllo amb Barrelhouse Chuck, un dels grans de Xicago, i l’alemany Frank Muschalle.

Ja és tradició –i que duri– que la Nit de Reis i just l’endemà, després d’obrir els regals, Lluís Coloma reuneixi a un mateix escenari grans noms del piano del món del blues i el boogie-woogie.
Per gaudir d’aquesta doble sessió de la «Blues & Boogie Reunion» cal anar, com se sap, a la Nova Jazz Cava de Terrassa, que enguany repeteix el mateix cartell a la cita d’avui (22h.) i la de demà (19.30h.), a 20 euros l’entrada.
Solos, duets i trios faran saltar espurnes a l’escenari egarenc amb la base rítmica del trio de Coloma (Manolo Germán al contrabaix i el sabadellenc Marc Ruiz a la bateria) amb dues estrelles internacionals que també són vells amics de l’amfitrió.
De Barrelhouse Chuck, el gran pianista (i cantant) de blues de Xicago, cal recordar que és un dels darrers músics del gènere que va aprendre directament dels mestres com Sunnyland Slim, Pinetop Perkins, Lafayette Leake o Little Brother Montgomery.
Per la seva banda, Frank Muschalle és un virtuós pianista alemany que forma part de la segona generació de pianistes europeus influïts pel gran Axel Zwingenberger, d’Hamburg. Natural de Berlin i amb set CDs publicats, el personal ‘boogie-woogie’ de Muschalle destaca per la seva tècnica impecable, explosiva i plena de matissos (més detalls al web www.bluesboogiespain.com).

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top