Arxiu

JOSEP M. PORTA COMERÇ : «Les rebaixes s’han de retardar»

Lòptic, Josep Maria Porta Mora, 52, president de Comerç Centre i de la Comissió de Comerç Interior de la Cambra de Comerç de Sabadell i representant sabadellenc a la Fundació Comerç Ciutadà de Catalunya, també pensa que les rebaixes són un desgavell.


Les rebaixes són una gran mentida?
Pel petit comerç, no. El petit comerciant no es pot permetre, com fan les grans cadenes, que compren nou gènere per vendre’l per rebaixes.
Però està prohibit.
Sí, però les grans empreses comercials ho fan. Dóna una volta per les grans botigues de Sabadell i veuràs que no tenen el mateix producte dijous passat que avui (ahir).
Aquesta és una de les trampes. Però n’hi ha d’altres que el petit comerciant sí pot fer com penjar el cartell de Promoció, Oferta, Descompte o altres eufemismes que eviten la paraula Rebaixes.
Aquest any la Generalitat ha estat, efectivament, molt permissiva. Degut a la greu situació econòmica que estem patint, aquest any això no s’ha perseguit com en anys anteriors.
Aquest any la temporada de Nadal ha estat fluixa i en canvi les rebaixes molt potents. Correcte?
De fet la última temporada abans de Nadal ja va ser bona, però és que en anys anterior la bonança ja començava per la Puríssima.

Comentaris
To Top