Arxiu

Pessimisme

Dimarts, dia 3 de gener, vaig llegir a la pàgina 4 del D.S. les opinions d’una sèrie de sabadellencs destacats en diverses activitats: comerç, política, solidaritat, esport, religió, música, etc. Se’ls preguntava sobre com havia estat l’any 2011 i com veien l’actual 2012. I tots coincidien en el que ja sabem: l’any passat va ser molt dolent, però en aquest esperem que veurem la llum del final del túnel. Jo, una mica pessimista, penso que aquests auguris responen més al desig de que les coses millorin que no pas a la realitat.
I la realitat és molt crua. Tot just girar full, a la pàgina 6 del mateix diari, em trobo amb el següent titular: “Sabadell perdió un centenar de centros de trabajo en un año”, 101 diu exactament. I que jo sàpiga, almenys al D.S. no ho he vist que anunciïn la creació de cap nova empresa, tret d’alguna que pugui venir al Parc Empresarial de Sant Pau, però que es pugui arribar a recuperar les 101 em sembla un somni. Tant de bo m’equivoqui.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top