Arxiu

Monopolis

Si tots, degut a aquesta malaurada crisi, ens hem d’estrényer el cinturó per poder sortir-ne, jo penso que també hi haurien de col.laborar aquelles empreses que gaudeixen de ser monopoli i que no tenen pèrdues, sinó molts guanys. Les economies de les llars són cada dia que passa més apretades i caldria fer alguna cosa per no empitjorar-les.
I em ve a la memòria el cas de la companyia d’Aigües de Sabadell (CASSA) que, ara no recordo exactament quants, però que vaig llegir que ha guanyat un bon grapat de milions i que, malgrat aquests guanys, ara ens apujarà el preu de la tarifa de l’aigua un 3’1 per cent. Em pregunto si no tindria també beneficis, encara que una mica menys, si mantingués el preu de les tarifes tal com estan ara i ens evités aquest 3’1% d’increment? Abusar de la situació de ser un monopoli és allò que els castellans en diuen un “trágala” als ciutadans que cada dia que passa anem més curts d’armilla.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top