Arxiu

El malson de no poder dormir

Feia mesos que estava preocupada perquè em llevava a mitja nit i ja no podia tornar a dormir. No sabia ben bé el motiu pel qual em despertava; només sabia que era entrar en un bucle, com un peix que es mossega la cua. El primer dia obres els ulls a mitja nit sense saber per què i no pots tornar a agafar el son. Però vaja, no et preocupes perquè és un fet aïllat. El problema passa quan dia rere dia sents que les hores passen estirada al llit sense poder aclucar els ulls. Aleshores, ja has begut oli. Vas a dormir nerviosa pensant que no podràs adormir-te i et llevaràs a mitja nit i, evidentment, acaba sent així. En aquest moment és quan anar a dormir esdevé un malson diari.
Vaig començar a prendre’m infusions de les anomenades de ‘relax’, però res. Seguidament, medicaments que em receptava el metge de capçalera; però seguia passant les nits en blanc. La solució als meus mals de cap va venir després d’anar-me a visitar-me amb el  Dr. Barreiro de la clínica Salus XXI de Sant Cugat. Ell va saber trobar quin era el meu problema. És per això que vull agraïr-li, a través d’aquesta carta, la seva professionalitat com a doctor i el seu bon tracte com a persona. Gràcies, doctor: ara ja puc tornar a dormir.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top