Arxiu

La portuguesa Sofia Ribeiro canta amb Juan Pablo Balcázar al Griffin

Abans d’ahir es presentaven al Jamboree de Barcelona amb gran èxit i avui (22.30h.; La Segarra, 25) Sofia Ribeiro & Juan Pablo Balcázar Trio arriben al cicle de jazz en viu del Griffin com la primera proposta en gira que visita el pub de Ca n’Oriac aquesta temporada.
I és que el nom de la cantant portuguesa Sofia Ribeiro (Lisboa, 1978) està sonant entre les veus emergents del jazz europeu i internacional.
Fa més o menys un any que Ribeiro treballa en el projecte del contrabaixista Juan Pablo Balcázar, un músic de jazz molt actiu a l’escena barcelonina. Es tracta originalment d’un septet que parteix d’un repertori llatinoamericà, tot i que ara es presenta també, quan la cantant pot venir per aquestes terres, en una «reducció» a quartet, segons explicava ahir Balcázar després de la «genial» rebuda al local de la Plaça Reial.
En quartet, el repertori «és molt semblant però s’amplia amb composicions originals» tant del propi baixista com de la cantant. Un dels avantatges del concert d’avui al Griffin és que ja ve «rodat», valora Balcázar.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top