Arxiu

L’Àgora: varietat i qualitat en la proximitat

A prop de complir 15 anys de gestió cultural amb un programa prou eclèctic, l’Àgora de Sant Oleguer inicia l’any amb força. Avui hi actua Pedro Burruezo, demà tres músics de la Simfònica del Vallès i dissabte Punt i Seguit Teatre amb una adaptació d’Art, de Yasmina Reza.

Proximitat i rigorositat, destaca Maria Antònia Cabistany. És una de les línies principals de la programació de l’Àgora, aquest oasi cultural singular al centre cívic de Sant Oleguer.
I en aquesta direcció es situa el prometedor concert que oferiran demà al petit escenari de Sol i Padrís tres músics de l’Orquestra Simfònica del Vallès (21.30h.; 10 euros).
Són Joan Esplugas (violoncel), Toni Galán (clarinet) i Carlos Megías (trompeta), i la idea és propiciar «el contacte directe entre el públic i els músics amb noms i cognoms», comenta Cabistany, que espera que així «s’obri un camí» amb més concerts similars.
Sense ser un recital «pedagògic» a l’ús, els músics de l’OSV tindran l’oportunitat de dialogar amb els presents i desvetllar detalls de la seva biografia, la seva vinculació amb Sabadell, la seva relació amb l’instrument… o les seves preferències musicals en un clima «més personal i íntim». Sens dubte, una experiència positiva per a les dues bandes.
L’Àgora, que va omplir amb gran èxit el cabaret literari d’il·lús Teatre, dirigit per Jordi Fité, fins principis de gener, continua avui la programació amb Pedro Burruezo Septet.
Però l’escenari descansarà poc. Aquest dissabte (20h.) es torna a aixecar el teló amb Punt i Seguit Teatre, una companyia fundada a Terrassa que ja ha portat aquí muntatges com El quadre o La cantant calba, de Ionesco. Ara torna amb Art, l’èxit de Yasmina Reza, però com que és una adaptació prou diferent l’han rebatejat com a Veus les línies…?
El títol fa referència, evidentment, al quadre que desencadena la trama, la famosa tela blanca en la qual, si es mira de prop, s’hi veuen unes finíssimes línies transversals.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top