Arxiu

El llegat Camil Fàbregas

He llegit amb interès la carta del passat dia 11, signada per Ana Fernández Álvarez, sobre el llegat Camil Fàbregas i jo també, com a ciutadà interessat en la cultura, em pregunto on és, què se n’ha fet, qui té a les mans el llegat Camil Fàbregas. Com que fins ara, passada més d’una setmana, ningú no ha contestat la carta de la senyora Fernandez Álvarez, demostrant el sentit dialogant i clar que solen exercir els manaies d’aquestes contrades, fa angúnia pensar que s’hagi perdut, dilapidat amb finalitats obscures o potser “invertit” en alguna d’aquestes subvencions particulars o operacions financeres que, aneu a saber, potser qualsevol dia apareixen enterrades en algun dels molts sumaris protagonitzats per tantes “primeres figures”, que transiten darrerament pels jutjats…
I ara que hi sóc, no puc estar-me de felicitar el senyor Bernardí Espona pel seu recent escrit publicat en aquestes pàgines, dedicat a Fraga: molt beeee! (sense accent, quedi clar).”

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top