Arxiu

Lluís Coloma, ‘boogie-woogie’ solidari

Queden ja molt poques entrades per al concert que el pianista de blues i boogie-woogie Lluís Coloma oferirà aquest divendres, al teatre La Faràndula amb el seu trio, a benefici d’un projecte d’Intermón-Oxfam a la Banya d’Àfrica.

Amb les més de mil entrades del teatre municipal en camí d’esgotar-se, Lluís Coloma es prepara amb «especial il·lusió» el concert del dia 27, ja que és el seu debut a La Faràndula.
«I encara és més maco que sigui una iniciativa benèfica –afegia ahir el pianista–. Tot i que aquí estiguem ‘fotuts’, amb atur i retallades, s’està veient com fem un esforç solidari per ajudar altres que encara estan més ‘fotuts’».
Pel que fa al projecte, el coordinador d’Intermón-Oxfam a Sabadell, Francesc Vives, explicava ahir que la recaptació es destinarà al sanejament i l’accés a aigua potable de camps de refugiats de la Banya d’Àfrica –Kenya, Somàlia i Tanzània–, «una part molt important si tenim en compte que poden acollir unes 200.000 persones».
Lluís Coloma hi posarà el seu gra de sorra amb el seu trio habitual, amb el sabadellenc Marc Ruiz a la bateria i Manolo Germán a la bateria. Interpretaran el seu repertori habitual, entre el blues i el ‘boogie-woogie’ amb accents de jazz.
És un concert que arriba en un dels anys més prometedors pel pianista de Sabadell, que continua cada dijous al Bel-Luna de Barcelona amb aquest trio.
Per Reis va omplir la Blues&Boogie Reunion de la Nova Jazz Cava de Terrassa (amb Frank Muschalle i Barrelhouse Chuck) i acaba de tornar del Festival de Boogie de Cambrai, a França, on ha tocat  a piano sol i convidat al concert d’Axel Zwingenberger i a la ‘jam-session’.
La setmana que ve, del 6 al 12 de febrer, tocarà amb el trio al Café Central de Madrid.
És un any, d’altra banda, en què treu disc nou. Un duet amb el veterà pianista de Xicago Bob Sheeley que es titularà International Boogie-Woogie Explosion. Ja tenen compromisos tancats per presentar-lo a Madrid, a Lugano (Suïssa), França, Anglaterra, Alemanya i altre cop a Suïssa el novembre. Són unes versions d’estàndards que segurament seran explosives, començant per la portada

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top