Arxiu

Globalització precipitada

Això de la globalització, què voleu que us digui, a mi em sembla que, en comptes d’avantatges, no ha fet res més que causar-nos maldecaps i problemes de tota mena. Penso que s’ha implantat de manera precipitada i malament, amb conseqüències funestes per la nostra indústria. Només cal veure la situació en què ha quedat el tèxtil de Sabadell, entre moltes altres indústries espanyoles, europees i americanes, per adonar-se que la tan elogiada globalització ens ha portat a la trista realitat que patim.
No vull pas dir que els països haurien de tornar a posar barreres als productes foranis, sinó que l’apertura s’havia d’haver fet a un ritme més moderat. I ja se sap que, quan es corre massa, es corre el perill d’ensopegar. De la mateixa manera que quan, a pressa i corrent, es van descolonitzar els països africans, sense pensar en el futur i encara n’estan i n’estem patint les conseqüències, ara ens  passa amb la globalització. És ben cert allò que diuen que la pressa és una mala consellera.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top