Arxiu

El circ teatralitzat de «Call me Maria» omple fins dalt el Principal

Fotos: Ll. Franco

Ple fins dalt i amb públic que es va quedar sense entrada a última hora, l’aspecte del Principal era immillorable, diumenge passat, per rebre la proposta de circ amb sabor a la Barcelona dels 50 que és Call me Maria.
Programat des de LaSala Miguel Hernández, l’encant del muntatge de Xirriquiteula Teatre no radica en acrobàcies o equilibrismes espectaculars sinó en com aquests números s’integren en la història: el bar Manolo es transforma amb l’arribada dels mariners nord-americans, que presumeixen de xiclets, tabac ros, io-iós, whisky i rock’n’roll.
Pensat per un públic familiar però no per a nens petits, Call me Maria va arrencar alguns «ooohs» d’emoció en els moments més delicats de les acrobàcies i va recollir els aplaudiments més intensos amb el número de diàbolos, un dels més aconseguits amb fins a tres diàbolos alhora.
Des del primer moment es busca la complicitat del públic, com si el bar Manolo estigués obert a tothom. Una pilota de futbol acaba sobre els caps del públic, per exemple.
Mentre avança la ‘conquesta’ cultural nord-americana, amb el propietari del bar (Sergi Estabanell, també director) aportant dosis d’humor, els intèrprets dialoguen amb el pal xinès i la roda Cyr (Jeremias Faganel), l’anella aèria (Eva Szwarcer) o els equilibrismes mà a mà de la cambrera i el repartidor (Matías Macri i Irene Estradé). Tot amb música rockera en directe.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top