Arxiu

«Els Pastorets» de La Faràndula s’acomiaden amb 5.500 espectadors

Encara queden les funcions de la versió infantil a LaSala Miguel Hernández els propers 11 i 12 de febrer, però Els Pastorets de la Joventut de La Faràndula han donat ja el balanç de 5.500 persones a la temporada d’enguany del clàssic nadalenc, que van acomiadar diumenge.

Junt amb la positiva xifra de públic per al total de 8 funcions representades al teatre municipal –una mitjana de 687 espectadors per sessió– la Joventut de La Faràndula ha fet públics els guanyadors del concurs de cuplets: Francesc Rocamora Espinar (primer) i Edu Beltran (segon).
Pel què fa al concurs de dibuix ‘on-line’, s’han escollit «Rovelló, Lluquet, dimoni i àngel», de Jana Yern Mayoral (categoria 1), «El millor teatre del món», de Harrison Parpillon Beltrán (categoria 2) i «Els millors Pastorets de la Faràndula», d’Agnès Yern Mayoral (categoria 3), amb el Premi especial a la participació per Àfrica Llobet Padrós.
El cuplet guanyador (amb un cap de setmana en un hotel a càrrec de Viatges Vallès Tour) està dedicat a tot el personal i tècnics que fan possible Els Pastorets fora de la llum dels focus, i el segon premi incideix en les retallades en educació i sanitat i a les «estomacades» als indignats acampats.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top