Arxiu

Sergi Buka i el belga Sébastien Dethise al Festival de Màgia Sant Joan Bosco

Sergi Buka i el seu premiat espectacle sobre ombres xineses és un dels caps de cartell del IV Festival de Màgia Sant Joan Bosco, que inclou aquest dissabte al Teatre Salesians el mag belga Sébastien Dethise, els madrilenys Magic Taps i els catalans Mag Gerard, Mag Marín i Karlus sota la direcció del terrassenc Màgic Sergio.

La quarta edició del festival de màgia al col·legi dels Salesians s’allargarà, de fet, entre demà divendres i diumenge, el primer dia amb el concurs infantil  juvenil i l’últim amb «màgia itinerant» pel centre coincidint amb la jornada de portes obertes.
La «Gala Internacional» és el plat central i es celebraran dues funcions idèntiques dissabte, a les 18h. i les 22h. (entrades a 10 euros els adults i 7 els menor de 13 anys).  El pressupost ha pujat fins a uns 5.800 euros, i és que «volem oferir més qualitat i per això ens l’anem jugant», comentava dimarts el director artístic, el terrassenc Màgic Sergio, recordant que, quatre anys després, només compten amb alguns patrocinadors privats però «cap subvenció».
Sergi Buka, un dels il·lusionistes catalans més reconeguts i amb força premis a les espatlles, era dimarts a la presentació als Salesians per avançar el seu espectacle, que és el que va fer durant quatre mesos al pavelló espanyol de l’Expo de Shanghai. «Les ombres xineses és un llenguatge molt atractiu, una manera poètica de comunicar coses. Estic segur que agradarà moltíssim el públic», va dir.
Buka, que té el Premi Extraordinari del Congrés Nacional de Magia de Sant Sebastián i el prestigiós Mandrake d’Or –considerats els Oscar de la màgia– va elogiar el festival Sant Joan Bosco perquè «dóna una oportunitat a la gent jove» i ho fa de forma «honesta». I és que entrar en el cercle de mags «no és fàcil, no és un món obert», diu.
La trobada, que pretén reunir en un mateix escenari artistes professionals i «amateurs  de qualitat», tindrà com a presentador el tarragoní Mag Gerard, el qual farà una mica de màgia i tirarà de les seves aptituds com a monologuista mentre condueixi la gala.
Sébastien Dethise vindrà de Bèlgica per presentar Wings and balls, un original  muntatge que combina malabars amb màgia i té «un final sorprenent», recomana Sergio. L’entrada del teatre és al Pg. Sant Oleguer (reserves: 620724208 i 675625955).

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top