Arxiu

Agraïment als professionals del Taulí

El passat dia 16 de gener la meva mare, Lucía Cartañá, va morir a la Unitat de Pal.liatius del Centenari del Parc Taulí, després d’una ràpida i cruel malaltia. Un procés dolorós per a ella i també per a tots aquells que l’estimàvem i que hem estat al seu costat, però que s’ha fet menys difícil gràcies a l’ajut del magnífic equip de professionals que ens van acompanyar fins al final.
Vull donar les gràcies a tot el personal de la Novena Planta del Taulí, on va estar ingressada primer, i de la Primera Planta del Centenari, on va passar les últimes setmanes. Tothom, metges i metgesses, infermers i infermeres, auxiliars d’infermeria, administratius, personal de neteja, tothom, repeteixo, s’ha fet creditor del nostre agraïment per la forma tan humana i generosa amb la que en tot moment han atès la meva mare.
Imagino que per als professionals de la medicina ha de ser la prova més dura fer el contrari d’allò per al que la seva vocació els ha preparat, és a dir, no guarir el malalat quan això és impossible, sinó acompanyar-lo fins a la mort. En aquest cas ho han fet, i ho fan dia rere dia, sense defallir, amb sensibilitat i completa entrega. I, a més, en les actuals circumstàncies de retallades en l’àmbit sanitari, multiplicant esforços per tal que cap mancança, ni humana ni material, li arribi al pacient. De tot cor, gràcies.

Comentaris
To Top