Arxiu

Gala de màgia amb Sergi Buka, Sébastien Dethise i Magic Taps

Sébastien Dethise

L’espectacle amb ombres xineses El libro de las sombras, de Sergi Buka, i la barreja de malabars i il·lusionisme de Wings and balls, del belga Sébastien Dethise, són alguns des atractius de la Gala Internacional de Màgia que aquest dissabte es celebra a l’auditori del Col·legi Salesians, com a acte central del IV Festival de Màgia Sant Joan Bosco.
Amb un bon ritme de venda d’entrades fins ara, la gala s’oferiràen dues sessions iguals (a les 18h. i a les 22h.) que, a més dels artiste citats, comptarà amb actuacions del gironí Karlitus (amb El sirviente de Thurston), Magic Taps (un duo madrileny de màgia  còmica i balls de saló) i el Mag Marín, que aporta un aire més clàssic però amb noves tecnologies. Aquest últim va ser 1er Premi del Festival Màgicus de Barcelona, 1er Premi del Festival de Màgia i Circ de Catalunya i el 1er Prmi de «Proxeni 11» del Festival d’artistes.
La gala serà conduïda pel Mag Gerard, que també aportarà alguns efectes entre actuació i actuació.

El festival, que té de director artístic el Màgic Sergio, començava ahir amb una nova edició del concurs infantil i juvenil de màgia, i es clourà diumenge amb la ja clàssica «màgia itinerant» per diferents espais de l’escoal Salesiana, a partir de les 10.30h. En aquest cas l’atractiu és poder gaudir de números de «màgia de prop».
Les entrades per la gala es venen a 10 euros (7 euros infantil). Una part es destinarà a l’ONG Vols.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top