Arxiu

Queixa de Progat

Va aparèixer un article al D.S. (1-1-12) que a la portada titulàveu: “Plaga de gatos en Castellar”. Us fem arribar la nostra queixa i més total rebuig a com s’interpreta això. El D.S. sempre havia tractat amb respecte la nostra tasca, que fem a Sabadell i a Castellar del Vallès en col·laboració amb els respectius ajuntaments i que és en benefici d’ambdós municipis i de tots els ciutadans a part dels gats.  Ha estat molt desencertat i no sou gens conscients de com això pot afectar la feina que ja des de fa 12 anys a Sabadell i 10 a Castellar  estem fent de conscienciació de la població. Per cert no devem estar tan equivocats quan hi ha unes lleis  darrere que ens recolzen. El vostre titular m’ha recordat  uns temps antics quan tot això no existia i es permetia que els ajuntaments fessin redades per matar els animals o que els ciutadans per la seva mà els poguesin matar quedant-ne impunes. Crec que haureu de decidir  a quina època viviu (i informeu). El titular que l’autor de l’article havia proposat: “Colonia de Gatos en Castellar” hauria estat el que està d’acord amb la feina que s’està fent i que no desvaloritza ningú, ni la feina que fem, ni el tracte que han de rebre aquests animals.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top