Arxiu

DocsBarcelona estrena «Dimanche à Brazzaville»

Yves Saint Laurent, un ‘sapeur’ que té l’elegància com a forma de vida envoltat de pobresa extrema, Cheriff Bakala, músic que mescla hip hop amb ritmes tradicionals amb bidons d’aigua, i Palmas Yaya, campió de catch de Brazzaville que confia en el vudú per a revalidar el seu títol, són els tres protagonistes congolesos del documental Dimanche à Brazzaville.
Realitzat pels sabadellencs Adrià Monés i Enric Bach, es projectarà aquest dissabte (16h.) als cinemes Renoir de Barcelona dins el festival DocsBarcelona i amb la presència dels directors. Rodat amb pocs mitjans, el film ja porta diversos premis en festivals internacionals, s’ha emès a França i es veurà aviat a televisions asiàtiques, africanes i europees, així com per Televisió de Catalunya.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top