Arxiu

Entesa continua mentint

En relació a la carta d’Isidre Soler sobre la Comissió de la Convivència celebrada el dia 16 de gener, voldria deixar clar que Entesa per Sabadell continua en la dinàmica de mentir a la ciutadania.
La tergiversació dels fets comença des del moment que es critica l’obstruccionisme del Govern municipal a demanar explicacions als Mossos d’Esquadra sobre les actuacions d’aquest cos el 5 de gener davant una agència bancària de la ciutat. Un obstruccionisme del tot inexistent, perquè va ser precisament l’equip de Govern qui va demanar explícitament al cap d’unitat d’Investigació de l’ABP Sabadell de Mossos d’Esquadra que donés explicacions dels fets ocorreguts a la Comissió de la Convivència. És evident que si l’equip de Govern no volgués que se’ns poguessin donar aquestes explicacions no hagués sol·licitat la presència del cap d’unitat d’Investigació ABP Sabadell dels Mossos.
En la Comissió de la Convivència el responsable dels Mossos va explicar els fets i tots els representants polítics i de les associacions membres de la Comissió van poder expressar lliurement les seves opinions. Finalment, el representant dels Mossos va tornar a respondre.
No hi va haver cap obstruccionisme ni cap voluntat d’evitar que es parlés d’aquesta qüestió. Al contrari, tothom que va voler es va expressar lliurement. I admiro les dots per endevinar el pensament aliè que demostra el Sr. Isidre Soler que, malgrat no ser present en aquella reunió, afirma que jo no vaig estar en cap moment interessat en conèixer els motius de l’actuació dels Mossos. Evidentment, el meu interès queda palès pel fet de convidar el representant dels Mossos a la Comissió de la Convivència.
El comentari que vaig fer després de les intervencions dels representants polítics i de les posteriors respostes del cap d’unitat dels Mossos és que la Comissió de la Convivència  no té atribucions per anar més enllà. I que, si hi havia més qüestions, l’àmbit més adequat per plantejar-les és el Consell de Seguretat de la ciutat, on es tracten els temes d’ordre públic.
Per tant, el senyor Isidre Soler parla en boca de tercers quan fa aquestes afirmacions i menteix sobre l’actitud dels membres de l’equip de Govern, parlant d’una reunió on no va ser- present i fent servir uns arguments totalment allunyats de la realitat del que va passar en aquella trobada.
Una vegada més, lamentem l’actitud polititzada que manté Entesa per Sabadell en la Comissió de la Convivència, un àmbit on es tracten qüestions certament delicades i on, en alguna altra ocasió, els membres d’Entesa s’han hagut de disculpar per no haver sigut prou responsables en l’ús que han fet de la informació que hem facilitat. Una actitud que no té res a veure amb la legítima diversitat de criteris, sinó amb una manera d’entendre la política que busca la confrontació partidista, fins i tot en els temes més sensibles.
Vull fer una crida a no crear problemes artificials on no n’hi ha i a buscar solucions als problemes reals de la ciutadania, que n’hi ha, i molts.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top