Arxiu

«Giralluna», de Marcel Gros, obre el 1er cicle de teatre infantil al Sant Vicenç

Sense ànims de competir amb altres programacions similars sinó per «per sumar un al·licient ciutadà més», el Teatre Sant Vicenç estrena aquest mes de febrer un Primer Cicle de Teatre Infantil. L’estrena és aquest diumenge (18h.) amb Giralluna, del clown Marcel Gros.

«És la primera vegada que s’organitza una iniciativa d’aquestes característiques al Teatre Sant Vicenç i la seva finalitat és oferir a la ciutat un ventall encara més ampli d’opcions per al lleure de les famílies amb una programació d’espectacles multidisciplinars pensats fonamentalment per distreure i estimular la imaginació dels infants».
Amb aquest plantejament, l’escenari de la Creu Alta ofereix una atractiva i variada graella per aquest mes que inclou pallassos, màgia, espectacle de contes i teatre gestual amb circ i humor.
El veterà clown manresà Marcel Gros protagonitza el primer espectacle del cicle, diumenge, 5 de febrer, a les 18h. Ho fa amb Giralluna, que va ser el tercer espectacle més votat pel públic a la Mostra Igualada del 2007) i Premi al millor espectacle de la temporada 2007-08 a Palau Solità i Plegamans.
El cicle, que està espcialment dirigit als infants de 5 a 12 anys, continuarà diumenge que ve, 12 de febrer, amb Moments màgics, de la companyia de Charlie Mag. En aquesta ocasió, igual que a la resta del cicle, hi haurà dues funcions, a les 12h. i a les 18h. El 19 de febrer el Sant Vicenç s’obre als contes amb Projecte MU, de la cia. Alcavot. i l’últim diumenge del mes (dia 26) a la combinació de teatre gesual, circ i humor que reuneix la cia. Katraska a Mimix.
Per a muntar aquest primer cicle el teatre del carrer Montllor i Pujal ha comptat amb l’assessorament i la col·laboració de la Fundació Xarxa de l’espectacle infantil i juvenil de Catalunya.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top