Arxiu

Previsions alarmants

El conseller d’Interior de la Generalitat, el senyor Felip Puig, davant dels pronóstics que feien el meteoròlegs, ens va avisar dels perills que podríem tenir i va proposar una sèrie de mesures per evitar-los.
Està molt bé que els conseller s’afanyi a prevenir els ciutadans, cosa que és d’agrair, però em sembla que ens va alarmar més del que calia, encara que comprenc la seva preocupació. El que em sembla exagerat, però, és que generalitzés tant. Penso que en el futur s’hauria de deixar que, un cop informats, certes decisions les prengués la societat civil i no la Conselleria perquè és evident que, per exemple, la meteorologia no és la mateixa a tot Catalunya i el que pot ser perillós en una comarca en una altra no ho és. A Sabadell els meus fills haguessin pogut anar a classe tranquil.lament ja que els pares i les AMPAS som prou madurs per poder valorar el risc, cas que n’hi hagi.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top