Arxiu

Aquell 1962

Ha nevat bastant, però no ha estat res comparat amb la gran nevada  de la nit del 24 al 25 de desembre del 1.962. A casa meva teníem una taula i caidres al pati i la neu va tapar just el marbre. L’endemà medírem l’alçada que feia la taula i era 80 cm. Després des de dins de la galeria envidriada no veiem l’acabament de la taula. La noia de servei va anar obrint pas enretirant la neu i fent un caminal per anar al cobert del pati on teníem el safareig, la màquina de rentar i alguns atuells.
I de la riuada de la nit del 4 al 5 de setembre del mateix any, qui se’n recorda? L’aigua baixava amb molta força i s’emportà alguns ponts, fàbriques prop del riu quedaren enrunades i cases de les voreres del Ripoll desaparegueren amb els seus habitants. Són fets reals que ara recordem.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top