Arxiu

Francesc Manaut, nou president de Sabadell Sardanista: «Les entitats de cultura popular hem d’estar atentes al pressupost»

L’ACF Sabadell Sardanista va celebrar el passat dia 27 la seva assemblea general de socis i va escollir com a nou president Francesc Manaut, a més d’alguna nova incorporació a la junta.
Col·laborador de la Federació Sardanista de Catalunya, membre de la comissió del certamen de La Sardana de l’any i persona molt coneguda  al món sardanista, també a nivell català, Manaut ha estat membre de la junta de l’entitat sabadellenca des del 1997 i vice-president els darrers anys. El primer dels dos reptes més importants que té a partir d’ara és, segons manifestava ahir Manaut, «estar molt pendents del pressupost». Una preocupació que afecta tothom en el moment actual «però encara més les entitats de cultura popular», assenyala.
I és que l’any passat ja van notar una «retallada» de les aportacions, tant públiques com privades. La primera conseqüència: fa dos anys es va prescindir d’una de les ballades anuals i l’any passat se’n va deixar de fer una segona.
L’altre repte de Sabadell Sardanista són organitzar els dos actes més importants de la temporada.
Un és el 50è Aplec i, coincidint amb aquest número rodó, la Trobada d’Aplecs de les comarques barcelonines, la 17a edició de la qual va a Sabadell. L’estendard que els va lliurar Santa Perpètua ja és a la sala de plens de l’Ajuntament.
L’esdeveniment significa «moure entre 300 i 400 persones», ja que són un total de 80 municipis els que organitzen aplecs. «Es fa una assemblea de la comissió, amb unes 50 persones, i a la resta se’ls ensenya la ciutat», explica Manaut. També es fa un dinar de germanor i un concert.
Revetlla del Sardanista
Abans, però, l’entitat organitza un important esdeveniment, la Revetlla del Sardanista, un concert, sopar i ball amb la Cobla Selvatana a Fira Sabadell el 25 de febrer. Però hi ha dubtes sobre si es podrà tornar a fer el 2013

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top