Arxiu

Mediació inviable

En relació amb la informació apareguda al Diari Sabadell del passat dimecres 8 de febrer, sobre el conflicte veïnal que afecta els veïns del carrer de Ribot i Serra, 134, voldria deixar constància d’algunes qüestions que fan referència a l’actuació municipal.
Tal com diu l’article, hi va haver una intervenció del Servei de Mediació Comunitària, que es va iniciar concretament al febrer del 2007. Des de llavors i fins a l’abril d’aquell any, es van fer un total de 12 intervencions, entre reunions, visites domiciliàries i trucades a les diferents parts en conflicte, sense poder arribar a cap acord, per la manca de voluntat de les parts de participar a la medicació.
Al 2009 es va tornar a intervenir, però una de les parts implicades va presentar una denúncia judicial, moment en què el Servei de Mediació Comunitària va haver de deixar d’intervenir-hi, ja que, si hi ha denúncia, la via de la mediació queda exhaurida.
Per tant, l’Ajuntament no va abandonar els veïns, tal com manifesta una de les persones afectades, sinó que, atesa la manca de voluntat de les parts i el procediment judicial obert, la mediació es va fer inviable.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top