Arxiu

El centre AVAN

Malgrat la maleïda crisi que tantes preocupacions i patiments ens està causant, també hi ha algunes notícies ººpositives, sobre tot quan es refereixen a ajudar les persones més dèbils i més necessitades d’ajuda. Així, vaig sentir satisfacció en llegir (D.S. 10-02-02) que les obres del centre AVAN del carrer de l’Estrella són ja a la recta final i que durant aquest any podrà entrar en funcionament.
Com a ciutadana, em plau ara agrair a l’iniciador i animador d’aquest projecte, el Dr. Aguilar, les seves incansables gestions per assolir que Sabadell tingués aquest centre d’atenció als malalts neurològics. Allò que, en principi, semblava un projecte bastant agosarat, gairebé un somni del nostre prestigiós neuròleg, és ja a punt de ser una realitat concreta.
Sembla que ara sols falta que la Generalitat adjudiqui unes quantes places subvencionades que permetin la viabilitat del centre AVAN. Confio que el govern de Catalunya no ens defraudarà i que aquest any cel centre serà una realitat plena.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top