Arxiu

El centre AVAN

Malgrat la maleïda crisi que tantes preocupacions i patiments ens està causant, també hi ha algunes notícies ººpositives, sobre tot quan es refereixen a ajudar les persones més dèbils i més necessitades d’ajuda. Així, vaig sentir satisfacció en llegir (D.S. 10-02-02) que les obres del centre AVAN del carrer de l’Estrella són ja a la recta final i que durant aquest any podrà entrar en funcionament.
Com a ciutadana, em plau ara agrair a l’iniciador i animador d’aquest projecte, el Dr. Aguilar, les seves incansables gestions per assolir que Sabadell tingués aquest centre d’atenció als malalts neurològics. Allò que, en principi, semblava un projecte bastant agosarat, gairebé un somni del nostre prestigiós neuròleg, és ja a punt de ser una realitat concreta.
Sembla que ara sols falta que la Generalitat adjudiqui unes quantes places subvencionades que permetin la viabilitat del centre AVAN. Confio que el govern de Catalunya no ens defraudarà i que aquest any cel centre serà una realitat plena.

Comentaris
To Top