Arxiu

Agraïment a la Residència Geriàtrica Vallès

El dia 29 d’octubre del 2005, la mare, de 85 anys, plena de salut i d’energia va tenir la desgràcia de patir una embòlia cerebral  irreversible, a causa de la qual ens va quedar totalment vegetativa, agressiva i amb moltes dificultats de tracte.
Per aquet motiu vam haver de prendre la molt dolorosa decisió d’ingressar-la  en un centre geriàtric, aquest va  ser la Residencia Geriátrica  Vallès del Dr. Josep Lluís Navarro i Yoris. Gràcies a ells, la mare ens ha viscut fins el passat mes de gener.  Durant tot aquest temps, a la Residència ha rebut un tracte més que humà, amb estima, amor, delicadesa, higiene, i tot  i més que es pot donar.
És per això que volem fer arribar el nostre agraïment a tot aquest magnífic equip del centre: a l’Higini, a la Rosa, a la Fina, a la Rosario, a l’Alícia, a la Isabel, la Mariana, etc.
A tots ells, i molt especialment al Dr. Josep Lluís Navarrro, moltes gràcies per la vostra professionalitat i pel tracte humà que esteu donant a totes les persones residents al vostre centre.

Comentaris
To Top