Arxiu

Jazz ‘manouche’ amb el grup Swing 42, avui al Teatre Sant Vicenç

Un cap de setmana veritablement intens, amb actuacions diàries, comença avui al Teatre Sant Vicenç amb una nova cita dels «Divendres Musicals» –una iniciativa per recollir fons per la rehabilitació del teatre– que arriba amb un excel·lent repertori d’homenatge  Django Reinhardt i el jazz ‘manouche’.
Hi actua el grup Swing 42, avui a les 21.30h. (entrades a 7 euros, 5 euros els socis), amb un repertori que també conté swing, bluegrass i blues, interpretats amb l’harmònica i el banjo a més de la guitarra d’accent ‘gypsy’.
Demà dissabte, dia 18 (a les 22 h.), l’escenari del carrer Montllor i Pujal oferirà una actuació benèfica, a favor de l’Associació Contra el Càncer. La protagonitza el grup de teatre Teatrac, de Montcada i Reixac, amb la comèdia escrita i dirigida per Núria Rodríguez Qué día de suerte.
El preu de l’entrada serà de 10 euros i hi haurà una fila zero a 25 euros. Entre els actors figura el creualtenc Xeui Jiménez.
L’endemà diumenge, ja en el marc del Cicle de Teatre Infantil que s’ha encetat aquest mes de febrer cada diumenge, es podrà veure un tercer muntatge a càrrec del grup Alcavot, de Castellar del Vallès. Presentarà l’espectacle de contes Projecte MU a les 12h. i a les 18 hores.
Jornada dels Pastorets
D’altra banda, cal recordar que el mateix matí el Grup de Teatre del C.P. Sant Vicenç serà el grup invitat a la 12a Jornada dels Pastorets a la Fundació Folch i Torres, amb seu al Castell de Plegamans.
Cada any conviden una companyia diferent i en aquest cas serà la creualtenca, que enguany ha presentat per primer cop una producció dirigida per Montse Azanuy.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top