Arxiu

Senyalització correcta

En resposta a la imatge publicada a la secció ‘El carrer’ el passat 16 de febrer en aquest diari i amb el títol ‘Tot prohibit’, vull aclarir que la senyalització a l’entorn de la plaça de la Creu Alta és correcta, atès que pretén diferenciar els carrils de gir amb el carril recte. Les línies discontínues permeten el gir cap a l’esquerra.
Cal diferenciar entre el sentit de la circulació, que es fa amb fletxes pintades a la calçada o amb senyalització vertical, i els accessos a llocs determinats, que es fa, com en aquest cas, amb línies discontínues.
En cap cas es contradiu la senyalització.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top