Arxiu

Criatureta abandonada

Ben entrada la matinada, tres amics van trobar en un carrer poc transitat de Barberà, al costat d’uns containers de recollida d’escombraries, un nena d’uns quatre mesos que havia estat abandonada. Que en un país com el nostre, on tothom se suposa que ha anat a escola i pels mitjans de comunicació sap que es poden donar criatures en adopció, algú abandoni una criatureta, que podria haver mort de fred, no té perdó de Déu. Em pregunto quins valors deuen tenir, si és que en tenen. Espero que els atrapin i que rebin una bona lliçó.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top