Arxiu

Grata sorpresa del nou musical «13» al Teatre Sant Vicenç

Foto: Ll. Franco

La vibrant estrena de 13 al Sant Vicenç va ser tota una sorpresa, ja que pocs coneixien aquest musical de Jason Robert Brown presentat fa pocs anys a Broadway. La versió catalana de Carles de la Rosa, Irene Garrido i Abel Garriga dóna grans auguris perquè aquí també sigui un èxit els propers dos mesos al teatre creualtenc. Els intèrprets, tots adolescents, van abocar tota la seva energia a les dues primeres funcions.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top